Vermetten

VERMETTEN

LEDS GO! BREDA

KENNISMAKEN MET DE NAAMGEVEND SPONSOR

VERMETTEN ACCOUNTANTS | ADVISEURS

Naamgevend sponsor LEDS GO! 2019

Vermetten is reeds voor het derde jaar sponsor van de LedRun. Inmiddels zelfs hoofdsponsor! Tijd voor een nadere kennismaking.


Wat doet Vermetten eigenlijk? En wat spreekt ze zo aan in de LedRun? Caroline Kwint-Schenk van Lions Quatro ontmoet mede-eigenaar van Vermetten Niels van Raak en communicatiemanager Kirsten Jacobs op de plek waar vrijdag 27 september de start plaatsvindt.

Wat voor organisatie is Vermetten?
"Vermetten is een accountantskantoor met inmiddels 9 vestigingen in Noord-Brabant. We werken voor ondernemers en MKB'ers. Van de kleine MKB ondernemers tot een klanten met enkele miljoenen omzet. Onze dienstverlening is heel divers: van het financieren van startups tot aan fusies, overnames en wettelijke controles. Eigenlijk alles waar een onderneming mee geconfronteerd wordt."


Wat onderscheidt Vermetten?
"We zijn heel pragmatisch. We zoeken altijd de kortste weg naar resultaat. Geen dikke rapportages maar een concrete oplossing. We noemen dat deskundig en daadkrachtig en zonder gedoe natuurlijk. En dat wordt ook zo ervaren door onze klanten. Ook al hebben we negen vestigingen, hebben we binnen de organisatie zeer korte lijnen, waardoor we snel kunnen schakelen met collega’s met verschillende specialismen.
We zijn ook eigenzinnig. Als gezegd wordt dat iets niet kan bewijzen we graag dat het wel mogelijk is. We hebben bijvoorbeeld onlangs een project van een startup gefinancierd waarvan dat vooraf onmogelijk leek. Door partijen aan elkaar te koppelen is het toch gelukt!"

Op de vraag wat Vermetten zo aanspreekt aan de LedRun Breda antwoordt Niels van Raak:

" We zien veel overeenkomsten in de organisatie van de LedRun en onze organisatie: we houden allebei van aanpakken, doorzetten en groeien. Anderzijds willen we als organisatie graag iets terugdoen voor de maatschappij, voor de ondernemers, de verenigingen en de buurt. Vermetten zet zich graag in voor de lokale betrokkenheid.'"


Kirsten  Jacobs voegt daaraan toe:

"De doelgroep van de LedRun is jong en sportief. Dat zien we ook terug bij onze klanten, relaties en collega’s."


Loopt Vermetten zelf ook mee?

"Uiteraard lopen we zelf ook mee: er hebben zich inmiddels meer dan 50 collega’s aangemeld! We werken verspreid over 9 vestigingen en zien elkaar daarom niet elke dag.  Daarom is het een mooie gelegenheid om samen te zijn en ons sportief in te zetten voor een goed doel."

Vermetten LEDS GO! is een initiatief van Lions Quatro Breda en wordt mede mogelijk gemaakt door atletiekvereniging SPRINT.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren