Sponsoren

VERMETTEN

LEDS GO! BREDA

VRIJDAG 27 SEPTEMBER 2019

SPONSOREN VAN

LEDS GO! 2019

Naast onze naamgevend sponsor, Vermetten accountants & adviseurs, worden we gesteund door verschillende andere sponsoren.


We presenteren ze dankbaar en trots op deze speciale pagina.

Vermetten Accountants | Adviseurs - naamgevend sponsor van de LEDS GO! Editie 2019

"We zien veel overeenkomsten in de organisatie van de LEDS GO! en onze organisatie: we houden allebei van aanpakken, doorzetten en groeien. Anderzijds willen we als organisatie graag iets terugdoen voor de maatschappij, voor de ondernemers, de verenigingen en de buurt. Vermetten zet zich graag in voor de lokale betrokkenheid."


Lees hier verder...

Bergman Clinics | Bewegen | Breda

"De keuze voor de LedRun was voor ons heel duidelijk. Vanuit Bergman Bewegen Breda wilden we ons graag koppelen aan een actief evenement. Dat sluit goed aan bij de zorg die we bieden. Bovendien willen we als Berman Clinics graag een bijdrage leveren aan maatschappelijke betrokkenheid."

SpotCompanion | Vastgoedmarketing Experts

"Al jaren zijn wij trouwe sponsor van de LedRun Breda. Het is uitgegroeid tot een soort van ‘signature event’ van de Lions Quatro Breda. Een mooie groep enthousiaste mensen die de jeugd in Breda die hulp nodig heeft wil helpen. En daar dragen wij ook graag ons steentje aan bij."

Vermetten LEDS GO! is een initiatief van Lions Quatro Breda en wordt mede mogelijk gemaakt door atletiekvereniging SPRINT.