Over ons

VERMETTEN

LEDS GO! BREDA

OVER DE ORGANISATIE

LIONS QUATRO BREDA


Lions Quatro Breda maakt kinderen blij! Als serviceclub zetten we ons in voor kinderen die extra hulp nodig hebben. We steken graag de handen uit de mouwen of we zamelen geld in voor goede doelen. Zo realiseren we bijvoorbeeld een speelkamer of belevingstuin voor kinderen met een beperking. Altijd dichtbij huis, zodat kinderen een fijnere (thuis)plek hebben in en om Breda.


Helpen én plezier maken gaan bij ons hand in hand. Vriendschap is daarom de basis van onze club.


Samen maken we de wereld een beetje beter en leuker!

Op deze manier dragen we ook bij aan het internationale motto van alle Lions activiteiten namelijk "We Serve". Met dit uitgangspunt proberen Lions over de hele wereld oplossingen te vinden voor problemen in de samenleving.

ATLETIEKVERENINGING SPRINT


Atletiekvereniging SPRINT is met meer dan 2.000 leden de grootste club van Nederland. Ondanks de omvang van de vereniging voelt iedereen zich altijd direct thuis bij de SPRINT-familie. De leden variëren in leeftijd van zes tot zesentachtig jaar.


Je kan terecht voor:

  • baanatletiek (van jong tot oud, van recreatief tot wedstrijdsport op hoog niveau)
  • loopsport (wedstrijdgerichte loopgroepen, loopgroepen voor recreanten, trailrunning, wandel-groepen en nordic-walkinggroepen)
  • aangepast sporten


Meer weten? Lees hier meer over AV Sprint.

Vermetten LEDS GO! is een initiatief van Lions Quatro Breda en wordt mede mogelijk gemaakt door atletiekvereniging SPRINT.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accepteren