MedKid

MedKid Breda

SPECIALISTISCHE VERPLEEGKUNDIGE KINDERZORG

Over MedKid Breda

Kinderen en hun ouders zijn blij met deze bijzondere opvangplek bij MedKid.


In een huiselijke omgeving spelen deze kinderen 0-5 jaar met een beperking naar hartelust. MedKid biedt verpleegkundige dagopvang voor kinderen met bijvoorbeeld ernstige hartafwijkingen, luchtwegproblemen en voedingsstoornissen. Zo worden ouders die 24/7 voor hun zieke kind zorgen tijdelijk ontlast. De kinderen genieten ondertussen volop in de speelruimte of tuin of doen een lekker dutje.


Wil je meer weten over MedKid? Bekijk dan onderstaande film. Wil je de verhalen lezen van deze kinderen? Kijk dan op  https://www.medkid.nl/het-verhaal-van/

Klusdag Lions Quatro Breda

Met de opbrengst van Vermetten LEDS GO! wordt gebouwd aan een tuin waarin gespeeld kan worden. Hiermee vergroten we het speelplezier voor de kinderen.


Eerder in 2019 hebben we al een klusdag georganiseerd waar we al veel werkzaamheden hebben uitgevoerd. Zo hebben we een schommel gebouwd, hebben we verschillende bloembakken gemaakt en gevuld. Ook hebben we een beleefwand gemaakt en een prachtige parasol geregeld. Kijk maar eens mee op onderstaande foto's hoe hard er is gewerkt en hoe mooi het is geworden.